Ochrana osobných údajov

Zodpovedná
osoba (DPO)
Zodpovedná osoba (DPO)
VIAC

Na bezpečné spracúvanie osobných údajov a súlad spracúvania s Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) a zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v spoločnosti SLOVNAFT, a.s. dohliada zodpovedná osoba (data protection officer), na ktorú sa v prípade uplatnenia svojich práv môžete obrátiť, a to

  • na adrese sídla spoločnosti: zodpovedná osoba GDPR, SLOVNAFT, a.s., Vlčie hrdlo 1, 824 12 Bratislava,
  • e-mailom na adrese: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript..
Výkon práv
dotknutej osoby
Výkon práv dotknutej osoby
VIAC
Zoznam sprostredkovateľov Zoznam sprostredkovateľov
VIAC
Vyhlásenie o spracúvaní osobných údajov Zoznam sprostredkovateľov
členovia BONUS klubu nájdete na https://www.bonusklub.sk/bonus-klub/faq/
Kamerovým systémom v objektoch SLOVNAFT, a.s. Agentúra S+L s.r.o., Hlborá 6441/26, 917 01 Trnava, IČO: 36 266 477
Kamerovým systémom na čerpacích staniciach SECAR s.r.o., Hattalova 12/A, 831 03 Bratislava, IČO: 31 325 602
Partneri/Prevadzkovatelia čerpacích staníc na území Slovenskej republiky (adresa a kontaktné údaje sa nachádzajú na každej čerpacej stanici)
VSTUPY EFG Slovakia s.r.o., Račianska 66, 831 02 Bratislava, IČO: 36 224 464
Agentúra S+L s.r.o., Hlborá 6441/26, 917 01 Trnava, IČO: 36 266 477
Ubytovanie STRABAG Property and Facility Services s.r.o., Dunajská 32, 817 85 Bratislava, IČO: 36 361 127
Zoznam akcionárov Poštová banka, a.s., Dvořákovo nábrežie 4, 811 02 Bratislava, IČO: 31 340 890
Cromwell a.s., Lamačská 22, 841 03 Bratislava, IČO: 31 353 746
Slovenská pošta, a.s., Partizánska cesta 9, 975 99 Banská Bystrica, IČO: 36 631 124

UŽITOČNÉ LINKY

Bonus Klub

VIAC
×
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×