Ochrana osobných údajov

Zodpovedná
osoba (DPO)
Zodpovedná osoba (DPO)
VIAC

Na bezpečné spracúvanie osobných údajov a súlad spracúvania s Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) a zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v spoločnosti SLOVNAFT, a.s. dohliada zodpovedná osoba (data protection officer), na ktorú sa v prípade uplatnenia svojich práv môžete obrátiť, a to

  • na adrese sídla spoločnosti: zodpovedná osoba GDPR, SLOVNAFT, a.s., Vlčie hrdlo 1, 824 12 Bratislava,
  • e-mailom na adrese: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript..
Zoznam sprostredkovateľov Zoznam sprostredkovateľov
VIAC
Vyhlásenie o spracúvaní osobných údajov Zoznam sprostredkovateľov
Kamerovým systémom v objektoch SLOVNAFT, a.s. Agentúra S+L s.r.o., Hlborá 6441/26, 917 01 Trnava, IČO: 36 266 477
Kamerovým systémom na čerpacích staniciach Agentúra S+L s.r.o., Hlborá 6441/26, 917 01 Trnava, IČO: 36 266 477
SECAR s.r.o., Hattalova 12/A, 831 03 Bratislava, IČO: 31 325 602
Partneri/Prevadzkovatelia čerpacích staníc na území Slovenskej republiky (adresa a kontaktné údaje sa nachádzajú na každej čerpacej stanici)
VSTUPY EFG Slovakia s.r.o., Račianska 66, 831 02 Bratislava, IČO: 36 224 464
Agentúra S+L s.r.o., Hlborá 6441/26, 917 01 Trnava, IČO: 36 266 477
Ubytovanie STRABAG Property and Facility Services s.r.o., Dunajská 32, 817 85 Bratislava, IČO: 36 361 127
Zoznam akcionárov Poštová banka, a.s., Dvořákovo nábrežie 4, 811 02 Bratislava, IČO: 31 340 890
Cromwell a.s., Lamačská 22, 841 03 Bratislava, IČO: 31 353 746
BEE s.r.o., Winterova 62, 921 01 Piešťany, IČO: 36 253 456
MOL GBS Slovakia, s.r.o., Vlčie hrdlo 1, 824 12 Bratislava, IČO: 31 399 134
Slovenská pošta, a.s., Partizánska cesta 9, 975 99 Banská Bystrica, IČO: 36 631 124

UŽITOČNÉ LINKY

Bonus Klub

VIAC
×
{{-- content goes here from dom --}}
PRISPÔSOBTE SÚBORY COOKIE POUŽITÉ NA TEJTO WEBOVEJ STRÁNKE

Webová stránka spoločnosti SLOVNAFT, a.s. používa súbory cookie na svoju prevádzku, zlepšenie používateľskej skúsenosti, monitorovanie aktivít na webovej stránke a zobrazovanie relevantných ponúk.

Výberom tejto možnosti povoľujete:

  • Dočasné cookies
  • Súbory cookie zjednodušujúce používanie webovej stránky

Výberom tejto možnosti zakazujete:

  • Zobrazovanie remarketingových reklám, ktoré reflektujú vaše záujmy mimo webovej lokality (napríklad na sociálnych sieťach)
  • Používanie analýz využívania stránky a aktivít, ktoré sa merajú na webových lokalitách spoločnostiSLOVNAFT, a.s., s cieľom kontaktovať vás s personalizovanými ponukami (ak ste nám napríklad pri registrácii poskytli svoje kontaktné údaje)

Výberom tejto možnosti povoľujete:

  • Dočasné cookies
  • Súbory cookie zjednodušujúce používanie webovej stránky
  • Analytické webové nástroje na štatistické účely
  • Zobrazovanie remarketingových reklám, ktoré reflektujú vaše záujmy mimo webovej lokality (napríklad na sociálnych sieťach)

Výberom tejto možnosti zakazujete:

  • Používanie analýz využívania stránky a aktivít, ktoré sa merajú na webových lokalitách spoločnostiSLOVNAFT, a.s., s cieľom kontaktovať vás s personalizovanými ponukami (ak ste nám napríklad pri registrácii poskytli svoje kontaktné údaje)

Výberom tejto možnosti povoľujete:

  • Dočasné cookies
  • Súbory cookie zjednodušujúce používanie webovej stránky
  • Analytické webové nástroje na štatistické účely
  • Zobrazovanie remarketingových reklám, ktoré reflektujú vaše záujmy mimo webovej lokality (napríklad na sociálnych sieťach)
  • Používanie analýz využívania stránky a aktivít, ktoré sa merajú na webových lokalitách spoločnostiSLOVNAFT, a.s., s cieľom kontaktovať vás s personalizovanými ponukami (ak ste nám napríklad pri registrácii poskytli svoje kontaktné údaje)

Zásady používania súborov cookie

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×