Slovnaft otvára nový ročník absolventského programu GROWWW

• GROWWW je ročný platený program pre absolventov vysokých škôl a univerzít s praxou maximálne jeden rok od ukončenia štúdia, ktorí chcú naštartovať svoju kariéru v poprednej medzinárodnej spoločnosti
  • Slovnaft tento rok hľadá 21 mladých ľudí na pozície v oblasti chémie, elektrotechniky, strojárstva, logistiky, financií, predaja, obchodu, podpory biznisu a informačných technológií
  • Prihlasovanie do programu GROWWW je otvorené do 28. apríla 2019 na stránke www.slovnaft.sk/growww

Bratislava, 6. marec 2019 – Spoločnosť Slovnaft opäť otvára svoje brány absolventom vysokých škôl a univerzít prostredníctvom medzinárodne oceňovaného programu GROWWW. V 13. ročníku programu ponúka
21 pracovných pozícií s nástupným platom 1 100 eur a širokou ponukou odmien a benefitov. Cieľom programu je pripraviť nové generácie odborníkov, ktorí budú mať príležitosť učiť sa v jednom z najkomplexnejších priemyselných odvetví. Záujemcovia sa môžu prihlásiť na stránke www.slovnaft.sk/growww do 28. apríla 2019.

Program GROWWW ponúka absolventom vysokých škôl a univerzít jedinečnú príležitosť, ako naštartovať kariéru ihneď po ukončení štúdia v spoločnosti Slovnaft, alebo v niektorej z ďalších spoločností patriacich do materskej Skupiny MOL.

Vybraní kandidáti získajú počas roka v programe GROWWW komplexný prehľad o činnostiach spoločnosti Slovnaft, ako aj materskej Skupiny MOL vo všetkých ich podnikateľských a funkčných oblastiach. S prvými pracovnými úlohami im pomôže školiteľ, na ktorého sa budú môcť kedykoľvek obrátiť a po úspešnom ukončení programu získajú trvalé pracovné miesto s atraktívnym platom a pestrou ponukou odmien a benefitov.

Spoločnosť Slovnaft tento rok hľadá 21 mladých ľudí na pracovné pozície v oblasti chémie, elektrotechniky, strojárstva, logistiky, financií, predaja, obchodu, podpory biznisu a informačných technológií. Záujemcovia s maximálne ročnou praxou od ukončenia vysokoškolského štúdia sa môžu uchádzať tiež o pozície dostupné v centrále Skupiny MOL v Budapešti, ako aj v ďalších spoločnostiach Skupiny MOL pôsobiacich v Rakúsku, Chorvátsku, Českej republike, Maďarsku, Taliansku, Nórsku, Poľsku, Rumunsku a v Slovinsku.

„Od spustenia programu GROWWW v roku 2007 dostávame každoročne niekoľko stoviek prihlášok  a  zamestnali sme  viac ako 350 mladých ľudí. Z nich takmer 80 % v Skupine SLOVNAFT našlo svoje uplatnenie a dodnes u nás pracujú na rôznych pozíciách, z mnohých sa stali úspešní manažéri. Pre mňa osobne je to ďalším dôkazom, že Slovnaft je jedným z najatraktívnejších zamestnávateľov v regióne, ktorý dokáže osloviť a ponúknuť vhodné príležitosti aj pre mladú generáciu,“  uviedla Alžbeta Grácová, riaditeľka Ľudských zdrojov Slovnaftu.

Viac informácií o programe GROWWW a hľadaných pracovných pozíciách nájdete na stránke www.slovnaft.sk/growww