Slovnaft opäť získal titul Najatraktívnejší zamestnávateľ

V prestížnej ankete Najzamestnávateľ, v ktorej verejnosť rozhoduje o najatraktívnejších zamestnávateľoch na Slovensku, získala spoločnosť Slovnaft 1. miesto a titul Najzamestnávateľ v kategórii Výroba a priemysel. Týmto víťazstvom zároveň obhájila svoje prvenstvo z minulého roka. „Toto ocenenie si veľmi vážime. Sme nesmierne hrdí, že pracovné podmienky, ktoré spoločne vytvárame, patria k tým najlepším na trhu. Úprimne ďakujem kolegom a všetkým zamestnanom Slovnaftu, ktorí sa o tento výsledok pričinili,“ povedala riaditeľka Ľudských zdrojov Slovnaftu Alžbeta Grácová.

Slovnaft zvíťazil v konkurencii ďalších 23 výrobných spoločností. Celkovo sa do ankety zapojilo 196 spoločností a o víťazoch v desiatich kategóriách rozhodovalo takmer 14 tisíc respondentov. Tí pri výbere zamestnávateľa považujú za najdôležitejšie faktory ako silná značka a zvučné meno spoločnosti. Až na ďalších miestach boli platové ohodnotenie a benefity zamestnancov, kvalitné služby či produkty, kolektív a ľudia.

Anketu o najatraktívnejšieho zamestnávateľa už 7 rokov vyhlasuje spoločnosť Profesia. Jej cieľom je priniesť reálny pohľad uchádzačov i potenciálnych zamestnancov na firmy, ich benefity a imidž a vytvoriť rebríček zamestnávateľov, ktorí dokážu ľudí na Slovensku osloviť férovým prístupom k zamestnancom.