Slovnaft Greenday 2019

Spoločnosť Slovnaft pozvala zástupcov okolitých mestských častí, obcí a úradov na podujatie Slovnaft Greenday 2019, ktoré organizuje už od roku 2013. Hlavnou témou tohto ročníka boli plánované generálne revízie, počas ktorých dôjde ku rozsiahlej kontrole technického stavu, údržbe a modernizácii výrobných zariadení. Generálne revízie začínajú od soboty 27. apríla 2019 a potrvajú zhruba dva mesiace. Z pohľadu nákladov ide o historicky najväčšie odstávky v bratislavskej rafinérii.

Na podujatí sa tiež diskutovalo o vplyve prác na obyvateľov okolitých mestských častí, sprievodných javoch a či nových informačných kanáloch, ktoré majú prispieť k vždy aktuálnej a transparentnej komunikácii činností prebiehajúcich v rafinérii. Verejnosti je po novom 24 hodín denne k dispozícii infolinka na čísle 02/4055 8929. Okrem toho je pripravená nová stránka www.slovnaft.sk/gr2019 a e-mailová adresa Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript. .