Slovnaft po tretí raz medzi víťazmi ankety Najatraktívnejší zamestnávateľ

V ankete Najatraktívnejší zamestnávateľ zvíťazil v kategórii výroba a priemysel už tretí rok po sebe Slovnaft. Hlasujúci ocenili najmä platové ohodnotenie a benefity rafinérskej spoločnosti, pracovnú istotu a dlhodobú tradíciu firmy, ako aj samotnú značku.

„Naše tretie víťazstvo v silnej kategórii výroba a priemysel nás mimoriadne teší. Je odrazom nielen dobrého povedomia o Slovnafte ako o skvelom zamestnávateľovi, ale i našej dlhodobej snahy o pozdvihnutie atraktivity chémie a podnikateľskej činnosti spoločnosti medzi žiakmi, študentmi aj laickou verejnosťou.,“ povedala riaditeľka ľudských zdrojov Slovnaftu Alžbeta Grácová.

Organizátor ankety, spoločnosť Profesia, zaznamenal rekordný počet hlasujúcich a víťazov určili hlasy od 36.068 respondentov. Celkovo bolo do 8. ročníka nominovaných 189 firiem. Víťazov deviatich kategórií sa verejnosť dozvedela na galavečere 29. januára 2020.

Najatraktívnejší zamestnávateľ

Aj v tomto ročníku ankety sa hlasujúci rozhodovali podľa rôznych kritérií. Medzi najčastejšie patrili silná a známa značka, dobré meno spoločnosti, príjemné pracovné prostredie a kvalitné služby a produkty. Platové ohodnotenie nebolo tentoraz rozhodujúcim kritériom a skončilo až na šiestom mieste.

Anketa Najatraktívnejší zamestnávateľ je každoročne vyhlasovaná spoločnosťou Profesia. Jej cieľom je priniesť reálny pohľad ľudí na Slovensku na to, ako vnímajú firmy, ich benefity a imidž. Výsledkom ankety je rebríček zamestnávateľov, ktorí dokážu ľudí na Slovensku osloviť svojím prístupom k zamestnancom a prostredím, ktoré pre nich vytvárajú.