Víťaznú trofej pohárovej súťaže Slovnaft Cup zdvihol nad hlavu Spartak Trnava

Futbalisti Spartaka Trnava zdolali 8. mája 2022 na Národnom futbalovom štadióne na bratislavskom Tehelnom poli vo vyrovnanom zápase Slovan Bratislava. Dramatický vrchol 53. ročníka Slovnaft Cupu skončil výsledkom 2:1 po predĺžení.

Z prvých gólov sa fanúšikovia a tímy tešili až po 50. minúte, kedy skóre otvoril Slovan. Krátko potom skončila lopta v ich bráne vďaka vlastnému gólu. Víťazom napínavého zápasu sa stal Spartak Trnava až víťazným gólom v predĺžení. Cenné víťazstvo si Trnavčania vybojovali po troch rokoch, celkovo ide o ich siedme víťazstvo v dlhej histórii tejto pohárovej súťaže.

Po náročnom pandemickom roku oba tímy verili v plné tribúny a silnú fanúšikovskú podporu. Zápas sa skutočne niesol v duchu intenzívnej podpory oboch tímov a v pozitívnom športovom duchu. Medaile a trofeje obom tímom po zápase odovzdali Generálny sekretár SFZ, Prezident SFZ a za titulárneho partnera, spoločnosť Slovnaft, Ľuboš Dinka, riaditeľ Downstream Predaj.

Po slávnostnom ceremoniále zaznelo pre víťaza We are the Champions.

Slovnaft sa stal partnerom najvyššej futbalovej pohárovej súťaže pred 10 rokmi. Odvtedy nesie naša tradičná pohárová súťaž názov Slovnaft Cup. Do jeho tohto-sezónnej edície sa prihlásilo 226 klubov.

#SpoluDokazemeVela