Facebook Linkedin Youtube Twitter Instagram Corobim

Dvojice futbalových mužstiev, ktoré sa proti sebe postavia vo štvrťfinále 49. ročníka Slovenského pohára vo futbale - SLOVNAFT Cup sú už známe. Dnes ich na netradičnom mieste, a to na servisnej stanici Prístavná spolu s trénerom Karolom Peczem, ktorý pred tridsiatimi rokmi na lavičke DAC Dunajská Streda pohár vyhral, vyžreboval aj manažér útvaru Výroba palív Matúš Horváth, ktorý zastupoval spoločnosť SLOVNAFT, a.s.

Na žrebovanie boli pozvaní aj zástupcovia vybraných klubov zo štvrťfinálovej osmičky, do ktorej sa prebojovali Poprad, Borčice, Liptovský Mikuláš, Dunajská Streda, Žilina, Trnava, Slovan a Ružomberok. Tí sa stretnú v zápasoch v nasledovnom zložení:

FC Spartak Trnava - FK DAC 1904 Dunajská Streda
FK Poprad - MFK Ružomberok
TJ Iskra Borčice - MŠK Žilina
ŠK Slovan Bratislava - MFK Tatran Liptovský Mikuláš

Žreb súťaže Slovnaft Cup bol dnes zároveň prvýkrát v histórii odvysielaný naživo v TV 213. "Už pri osemfinále sme divákom sprostredkovali priamy prenos žrebovania prostredníctvom internetu. Táto akcia sa stretla s pozitívnymi ohlasmi. Preto sme oslovili televíziu 213 a štvrťfinálové dvojice sa budú ťahať z osudia aj na tomto športovom programe," uviedol pre oficiálnu webstránku Slovenského futbalového zväzu Jaroslav Šišolák, marketingový riaditeľ SFZ.