Facebook Linkedin Youtube Twitter Instagram Corobim

V prestížnej ankete spoločnosti Profesia s názvom Najatraktívnejší zamestnávateľ sa Slovnaft v kategórii Výroba a priemysel stal absolútnym víťazom. Spomedzi 25 nominovaných spoločností z celého Slovenska sa umiestnil na 1. mieste a získal tak titul Najatraktívnejšieho zamestnávateľa.

O víťazoch a konečnom poradí rozhodlo viac ako 11-tisíc ľudí. Tí svoj hlas odovzdali tej firme, ktorú považujú za najlepšiu. Každý mal možnosť udeliť iba jeden hlas. Najaktívnejšími hlasujúcimi boli vysokoškolsky vzdelaní ľudia vo veku 25-34 rokov.

Najatraktívnejší zamestnávateľ je prestížna anketa, ktorú už 6 rokov každoročne vyhlasuje spoločnosť Profesia. Jej cieľom je priniesť reálny pohľad uchádzačov i potenciálnych zamestnancov na firmy, ich benefity a imidž. Jednoducho zverejniť rebríček zamestnávateľov, ktorí dokážu ľudí na Slovensku osloviť férovým prístupom k zamestnancom a prostredím, ktoré pre svojich ľudí vytvárajú.