Facebook Linkedin Youtube Twitter Instagram Corobim

Triediť novinky podľa dátumu:

Triediť novinky podľa kľúčového slova:

ŠTEVO SVITKO: SLOVNAFT RALLY TEAM ODPREVADIL NOVÚ MOTORKU NA CESTU DO PERU

Dobrodužstvo zvané Rely Dakar pomaly opäť začne. Najúspešnejší slovenský motocyklový jazdec Štefan Svitko už odprevadil s celým Slovnaft Rally Teamom svoju novú motorku aj sprievodné vozidlá na cestu do Peru. Prestížna Rely Dakar štartuje 6. januára a tento rok zmení svoj imidž. Nielen to, ako sa Slovanft Rally Teamu pozdáva menej etáp zajazdených len v rámci Peru prezradia v podcaste spoločnosti Slovnaft jazdec Štefan Svitko, mechanik Zlatko Novosád a manažér tímu Maroš Kubačka.

SVET MOTORISTOV: ZIMNÁ ÚDRŽBA AUTA

Polovica novembra tradične prináša slovenským motoristom zmenu. Čerpacie stanice k 16. novembru definitívne menia ponuku letných palív za zimné. Avšak, nielen výmena benzínu či nafty je v chladnejšom období dôležitá. O zimnej údržbe o auto sme sa porozprávali s odborníkmi na palivá zo Slovnaftu - Miroslavom Mrzulom a Petrom Palkovičom. Vypočujte si prvý podcast spoločnosti Slovnaft a dozviete sa, aký je rozdiel medzi letnými a zimnými palivami, ako motorista zistí, či na čerpacej stanici tankuje zimný benzín alebo naftu a na čo si treba dať v rámci starostlivosti o svoje auto ešte pozor.