Facebook Linkedin Youtube Twitter Instagram Corobim
  • sieť čerpacích staníc Slovnaft získala ocenenie Najdôveryhodnejšia značka
  • za najdôveryhodnejšiu v kategórii čerpacích staníc ju označili spotrebitelia v prieskume
  • do ankety sa zapojilo 2000 respondentov

BRATISLAVA, 29. novembra 2017 – Slovnaft je najdôveryhodnejšia značka v segmente čerpacích staníc. Rozhodli o tom slovenskí spotrebitelia v rozsiahlom prieskume spotrebiteľskej dôvery, ktorý pre spoločnosť ATOZ Marketing Services pripravila agentúra STEM/MARK.

Anketa o dôvere k značkám sa uskutočnila na prelome septembra a októbra tohto roku a zapojilo sa do nej 2000 respondentov. Reprezentatívna vzorka slovenských spotrebiteľov hodnotila v 45 kategóriách takmer 450 značiek, ktoré boli zaradené do prieskumu najmä na základe ich predajov. Tento rok sa v prieskume objavilo desať nových kategórií a spotrebitelia mali po prvý raz možnosť hodnotiť dôveru aj v kategórii čerpacích staníc.

„Dôvera je jedným z kľúčových faktorov pri nákupnom rozhodovaní spotrebiteľov, a preto si toto ocenenie mimoriadne ceníme. Dôveru je však potrebné dlhodobo budovať a rozvíjať, preto chceme našim zákazníkom neustále prinášať lepšie služby v kombinácii s našimi kvalitnými palivami,“ uviedla riaditeľka maloobchodu Slovnaft Timea Reicher.

Slovnaft prevádzkuje na slovenskom trhu 253 čerpacích staníc. Od roku 2011 spoločnosť svoju sieť postupne modernizuje – mení jej vizuálnu identitu a otvára predajne Fresh Corner s novou ponukou občerstvenia. S cieľom podpory domácich regionálnych producentov potravín ponúka Slovnaft na vybraných čerpacích staniciach sortiment základných potravín pod značkou Naše najlepšie. Tento rok otvoril Slovnaft v Bratislave svoje najmodernejšie predajné miesto s viacerými nadštandardnými a inovatívnymi produktami a službami, ktoré znamenajú prechod od tradičnej čerpacej stanice k servisnej stanici.

Najdôveryhodnejšou značkou čerpacích staníc je Slovnaft