Slovnaft ukončil rebranding čerpacích staníc Agip

• žlto-čierne farby Slovnaftu už nesie všetkých 41 bývalých čerpacích staníc Agip
  • na niektorých čerpacích staniciach sa modernizovali aj výdajné stojany a súčasne sa vyčistili všetky nádrže na pohonné hmoty
  • bývalé čerpacie stanice Agip sú naplno integrované v sieti Slovnaft

BRATISLAVA, 30. júna 2016 – Najväčší slovenský prevádzkovateľ čerpacích staníc, spoločnosť Slovnaft, tento mesiac ukončil rebranding siete 41 čerpacích staníc Agip, ktoré prevzal vlani v lete minulého roka. So zmenou vizuálnych prvkov na čerpacích staniciach spoločnosť začala minulý rok v októbri a v prvej fáze ju realizovala na 33 predajných miestach. Výmenu časti prestrešenia nad výdajnými stojanmi a totemov s cenami palív na zvyšných čerpacích staniciach Agip dokončil Slovnaft v tomto roku.

Na niektorých bývalých čerpacích staniciach Agip sa modernizovali aj technológie. Celkovo na 13 čerpacích staniciach sa vymenili výdajné stojany na palivá. Zároveň boli vyčistené všetky nádrže na pohonné hmoty, aby bola zaistená kvalita pohonných hmôt na všetkých nových čerpacích staniciach vo farbe Slovnaftu.

Niekdajšie čerpacie stanice Agip v súčasnosti ponúkajú rovnaký sortiment palív a ďalších produktov a služieb pre zákazníkov, ako pôvodné čerpacie stanice Slovnaft. Rozšírila sa najmä dostupnosť prémiových palív EVO Benzín a EVO Diesel. Pre motoristov sú dostupné aj ďalšie služby, ako napríklad vernostný Klub Bonus či možnosť platby palivovými kartami Slovnaft.

Slovnaft má v súčasnosti na Slovensku 253 čerpacích staníc. Čerpacie stanice Agip pôvodne prevádzkovala spoločnosť ENI, ktorej obchodné aktivity v maloobchode vo viacerých krajinách strednej Európy prevzala Skupina MOL, materská spoločnosť Slovnaftu.

O Skupine SLOVNAFT

Skupina SLOVNAFT je integrovanou rafinérsko-petrochemickou skupinou. Kľúčovou spoločnosťou skupiny je SLOVNAFT, a.s., ktorá sa zaoberá najmä spracovaním ropy v jednej z najkomplexnejších európskych rafinérií a veľkoobchodným a maloobchodným predajom pohonných hmôt. Slovnaft prevádzkuje najväčšiu sieť čerpacích staníc v SR. Spoločnosť patrí na Slovensku k lídrom v oblasti CSR a firemnej filantropie, významne podporuje šport, kultúru, vzdelávanie, mládež a revitalizáciu životného prostredia. Magazín Forbes zaradil značku Slovnaft medzi najhodnotnejšie slovenské značky. Skupina SLOVNAFT je členom medzinárodnej Skupiny MOL.