Riaditelia top firiem vyjadrili

Riaditelia top firiem vyjadrili SLOVNAFTu úctu a uznanie SLOVNAFT 2.1.2004

V druhej polovici decembra prevzal generálny riaditeľ SLOVNAFTu Vratko Kaššovic ocenenie v motivačnom projekte pre mladých Manažérsky vzor 2003. SLOVNAFT sa v ňom stal podľa názoru riaditeľov top firiem na Slovensku jednou z troch spoločností, ktorej prejavili najväčšie uznanie, úctu a váženosť.

Projekt Manažérsky vzor podporujúci netradičné formy ekonomického vzdelávania mladých ľudí, ktorého sa zúčastňujú aj top manažéri významných slovenských spoločností, sa konal po tretí raz.  Realizovala ho najväčšia poradenská firma PricewaterhouseCoopers spolu so vzdelávacou neziskovou organizáciou Junior Achievement Slovensko – Mládež pre budúcnosť, licenčným partnerom Junior Achievement International. Motivačný projekt umožňuje stredoškolákom - absolventom programov organizácie Junior Achievement Slovensko s názvom Aplikovaná ekonómia priamy kontakt s osobnosťami slovenského podnikateľského prostredia. Tento rok sa do neho zapojilo 108 riaditeľov top firiem a 344 študentov z 58 stredných a vysokých škôl z celého Slovenska. Z celkového počtu študentov sa takmer sto zúčastnilo interview s riaditeľmi, ktorého obsahom bola otázka úcty a váženosti. Interview poskytol aj SLOVNAFT. Témou rozhovoru boli otázky týkajúce sa podnikateľského úspechu, vstupu Slovenska do EÚ a vnímania značky na trhu. Riaditelia odpovedali tiež na otázku, ktoré tri spoločnosti si najviac vážia a prečo. Firmou roka 2003 sa podľa ich hodnotenia stal Volkswagen Slovakia pred Tatra bankou a trojicu najuznávanejších firiem uzatvoril SLOVNAFT.